Тенденциите при парфюмите за 2018


Тенденциите при парфюмите за 2018
Снимка: iStock/Guliver

Жените обичат да подбират дрехите и начина, по който изглеждат според настроението и повода. Това важи и за аромата, който избират. Жан-Марк Шейан (главен парфюмерист на IFF) сподели какви ще бъдат тенденциите при парфюмите през 2018 година.

Сияйни флорални мотиви

"Забелязва се връщането на изящните подписи при женските аромати. Уникалните комбинации от цветя предлагат свежест и естественост, а разкошните бели флорални мотиви са станали обгръщащи и блестящи".

2. Търсене на премиум качество

"След демократизацията на парфюма има нарастващо търсене на аромати от висок клас. Тази тенденция оказва влияние върху всеки сегмент от парфюмната индустрия. "

3. Многопластовост и персонализиране

"Хората търсят повече уникалност. Налице е нарастваща тенденция на персонализация, която води потребителите към многопластови аромати, за да намерят свой собствен уникален подпис. Eve Duet, например, е първият двустранен парфюм на Avon, който показва, че компанията се е съобразила с тенденцията и отговаря на нуждите на потребителите за уникална индивидуалност, като подчертава красивите флорални мотиви.

4. Природни и етични

Потребителите знаят все повече и са загрижени за справедливата и чиста търговия, устойчивостта и прозрачността. Затова употребата на биологични, природни и чисто търгувани съставки се увеличи и стана по-забележима в света на ароматите.

5. Аромати без пол

"Унисексните ароматите се радват на популярност, тъй като потребителите се фокусират върху това как един аромат представя личността на човек, вместо да се придържат към половите норми. Социалните нагласи се променят бързо, което кара пазара на аромати да се ориентира към по-персонализиран пазар на продукти. Популярността на унисекс ароматите се е увеличила и те често са насочени към потребителите -милениали

Eve Duet не е просто две части на един аромат, които преливат един в друг. Ароматите са създадени така, че могат да се комбинират в безброй варианти, отразявайки желанието на дамите да изразят себе си и своя стил. И двата аромата споделят едни и същи цветя в сърцето си - екзотична амазонска водна лилия и деликатно, но мощно ухание на жасмин.

Лице на парфюма е холивудската актриса Ева Мендес. Нейното свежо, но и страстно латино излъчване олицетворява всичко, което парфюмът внушава. Нейната многоликост в живота и разнообразните роли, в които влиза - майка, моден дизайнер и успешен предприемач, предават посланията на аромата. "Най-прекрасното в Eve Duet е възможността да се комбинира, което създава безброй възможности за избор на аромат във всеки един момент. И преди съм комбинирала аромати с не особено голям успех. Сега това вече не е никакъв проблем, тъй като тези две ухания са направени да се допълват. Единият аромат е доста дързък и предизвикателен, докато другия е нежен и романтичен. Комбинацията от двата е просто вълшебна и няма неправилен избор. Можете да изберете точният аромат за точното ви моментно настроение", споделя Ева Мендес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама