Тенденция, която да пробваш: Мини кок


Тенденция, която да пробваш: Мини кок
Снимка: iStock/Guliver

Дали си на работа, на разходка с приятели или на среща, когато ти стане горещо, просто искаш да си вържеш косата, за да не ти пречи. В повечето случаи, обаче, ако го направиш без предварителна подготовка от 10 минути пред огледалото, гребен, лак за коса и още куп неща, които не се събират в дамската ти чанта, косата ти изглежда доста небрежно. И то не в добрия смисъл. Днес ще ти представим една изключително лесна прическа, за която нямаш нужда от арсенал от продукти, отнема по-малко от минута и те прави супер сладка.

Мини кокът е детето на небрежния кок и пуснатата коса. Няма значение каква дължина е косата ти, нито дали е права или къдрава, защото стои еднакво добре на всички. За да го постигнеш, раздели горната част на косата от долната и я вържи с ластик (най-добре от малките безцветни), като можеш да започнеш над ушите или от края на челото. След което увий опашката на кокче и го прикрепи с фиба. Готова си за 1 минута!

Ако все пак искаш да вложиш малко повече усилие, можеш да топираш опашката преди да я завъртиш в кок за повече обем, както и частта между кока и пуснатата коса, където се вижда скалпа. Навий пуснатата част на големи букли и ги разреши, за да постигнеш невероятния небрежен калифорнийски стил, който изглежда перфектно, но без да се стараеш много.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама