Тези 2 момичета не са това, което виждате (снимки)


Тези 2 момичета не са това, което виждате (снимки)
Снимка: Instagram

В днешно време e трудно да кажем кое е истинско и кое не е. Повечето от снимките, които виждаме в социалните мрежи или списанията, са малко или много обработени. Създават се съвършени образи без недостатъци, които налагат грешни стандарти за красота. Е, два плюс сайз модела искат да променят това.

Диана Широкай и Кали Торп са обединили сили с фотографката Кариза, за да покажат как мрежата поставя на друго ниво фото редактирането.

Двете момичета заснели обща снимка, след което Кариза използвала "Фотошоп", за да коригира черно-белия кадър. Както може да видите сами, те са видимо много по-слаби и без целулит.

"Мога да кажа, че изглеждаме прекрасно и по двата начина. Целта на това е да ви покажем как списанията и социалните мрежи обработват образите. Моделите и звездите вече не изглеждат като себе си. Живеем в толкова изкуствен свят и е време да върнем истинското. Бъдете това, което сте!", написа Диана в Instagram.

Вижте снимката след "Фотошоп" и преди, за да разберете какви "чудеса" могат да се направят с тази програма.

#AConfidentYou dress by @dianabyxehar , @dianasirokai Link In BIO to shop💕 www.xehar.com/dianabyxehar

Публикация, споделена от D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) на

Why I choose to break the 'plus size fashion rules' new on calliethorpe.com Photo by @lydiahudgens

Публикация, споделена от Callie Thorpe (@calliethorpe) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама