Тези прически ще са хит през 2017


Тези прически ще са хит през 2017
Снимка: Getty Images/Guliver

Мина времето на лоба, вече има нова гореща прическа, която ще става все по-популярна тази зима. Макар че шаг прическата винаги е свързвана със 70-те, наскоро някои звезди, сред които Клоуи Грейс Морец, Амбър Хърд и Тейлър Суифт, бяха забелязани с такава визия.

Версията на 2017 стига малко под шията със слоеве, които рамкират лицето и дълъг бретон, разделен по средата, както е прическата на Морец. Също така супер стои с плътен бретон като на Суифт или напълно без бретон.

 

---> ВСИЧКИ хитови прически за 2017 г. - ТУК :) <----

Стилът дължи своето възраждане на текущото влияние на десетилетието в модата и е прекрасна преходна подстрижка за израснал лоб.

"Смятам, че виждаме все повече и повече влияние от края на 70-те в модата. Когато вашият лоб стане прекалено дълъг, може да го оформите в шаг, това е перфектната дължина", каза звездният коафьор Грегъри Ръсел, чието дело е прическата на Клоуи. 

Шаг е подходяща за всички видове коса, но трябва да имате предвид формата на лицето си. Ако имате тясно лице, Ръсел препоръчава бретонът да бъде отворен, за да може вашите черти да бъдат видими и във фокус. За дами с широки лица, професионалистът съветва да заложите на по-тесни бретони, които са отделени от слоевете, за да се създаде илюзията за по-слабо лице.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама