Топ 5 съвета за красота, важни за всяка жена


Топ 5 съвета за красота, важни за всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Златните правила, които не винаги си спомняме, но е хубаво да спазваме, защото нашата красота, увереност и излъчване са едни от най-ценните ни богатства.

Бъдете естествена

Естествената красота, която блика от душата на жената, е способна да направи чудеса с всеки мъж. Искрената усмивка, неподправеното държание и самоувереното поведение ще спечелят вниманието и уважението на всеки.

Гримирайте се балансирано

Понякога жените имаме склонност да прекаляваме с грима или да използваме неправилно козметиката. Слагайте си грим и се грижете за външния си вид, но внимавайте с употребата и цвета на фон дьо тена, ружа и сенките. Не забравяйте да използвате подходящ грим за деня и различен за вечерта.

Бъдете различна и променяйте косата и външния си вид

Ако сте с една и съща прическа от дълго време, сигурни сме, че вече ви е омръзнала. Заложете на нов цвят на косата, различна прическа или нов стил дрехи, които ще ви променят и освежат. Стилната и уважаваща себе си жена държи на външността си и не се страхува да се променя.

Поддържайте кожата на ръцете и ноктите си

Ръцете и ноктите на всяка жена са символ на нежността ѝ. Освен това хубавият маникюр и поддържани ръце са израз на добро сърце, здраве и чистота.

Грижете се за фигурата си

Тялото ви е външният израз на вътрешния ви свят. Това е всеизвестен факт и не е нужно ние да ви го казваме, но все пак напомняме, че вашите форми са особено секси за противоположния пол. Поддържайте здрава и силна фигура. Не е толкова важно да сте слаба или да се целите към перфектните килограми, а да имате здрав и сексапилен вид. Един-два килограма никога не са пречка или проблем.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама