Вече има джин срещу бръчки


Вече има джин срещу бръчки

Колкото и да обичаме да пием джин с тоник след дълъг и изморителен ден, има разпространено схващане, че алкохолът не е добър за външния ни вид. Затова се изненадахме, когато научихме, че вече има джин, който всъщност се грижи за нашата красота.

Анти-аДжин е дистилиран с чист колаген, а също така с растения, които имат подмладяващ ефект. Твърди се, че напитката ще изглади бръчките ви, което звучи доста интересно.

Нашата кожа губи естествения си колаген с напредване на възрастта, затова бюти експертите препоръчват да завишим нивата му с цел да предотвратим появата на бръчки. На пазара има хранителни добавки, серуми, а вече и алкохолна напитка. Анти-аДжин струва 34.99 паунда и е дело на компанията Bompas & Parr.

Напитката с 40% алкохолно съдържание е направена от различни растения, сред които лайка, чаено дърво, коприва, хамамелис, съчетани с традиционните за джина - хвойна, кориандър, кардамон и ангелика.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама