Чудати уреди за разкрасяване

  • Чудати уреди за разкрасяване
    Дата:
Дата: 05.02.2014
Iwoman.bg

Като алтернатива на пластичната хирургия, много жени, предимно в Азия, се доверяват на уреди за разкрасяване, които буквално ни изглеждат доста абсурдни. Подбрахме някои от тях, които най-вероятно ще ви разсмеят, учудят или ще ви накарат да се питате: „Кой за Бога носи това?!”.

Сутиен за лице

Създателите на този сутиен за лице твърдят, че той ще ви помогне в борбата срещу бръчките около устата, които се образуват от усмихване. Той е направен от силиконов каучук, като единственият натиск е върху лицето. Ние пък нямаме намерение да спрем да се смеем, за да се спасим от бръчки, а вие?

Han Tsun за изправяне на носа

Някои хора не харесват носовете си, затова японска компания е измислила уред за стесняване, който се казва Han Tsun. Той упражнява натиск върху хрущяла и ноздрите. Ако го носите по 20 минути на ден, ще намалите овала на носа си, поне така твърдят създателите му. Цената му е 48 долара, но според повечето доктори ще ги дадете на вятъра. И нещо по-лошо – може да получите инфекции, постоянни белези или други необратими деформации на лицето.

Тапа за устна опъва бръчките

Е, това изобретение направо ни изглежда плашещо. Специалната "тапа" за уста е във формата на женски устни и опъва бръчките. Тайната се крие във формата на лицето, която се придобива след като лапнете "изкуствените женски устни". С тях нежеланите бръчки се изглаждат по естествен начин само за три минути дневно. През това време трябва да произнасяте всички гласни букви на глас.

Очила за двойни клепачи

Само срещу 16 долара и няколко минути всеки ден можете да имате „двойни клепачи”, които са много желани от японските момичета, тъй като искат да се открояват от всички останали с типично азиатски вид.

Корекция на носа

С Beauty Lift High Nose Electric ще можете да коригирате формата на коса, като го повдигнете. Устройството излъчва слаби електрически импулси, които променят формата на носа, ако го използвате ежедневно по три минути.

Опъване на скалпа

Това устройство, което струва 33 долара, трябва да се носи всеки ден под косата, за да се бори с признаците на стареене. То опъва косата ви назад, същото, което може да постигнете с много стегната конска опашка. Дали действа? По-скоро не!

Омекотяване на челюстта

Създателите на този уред твърдят, че с него можете да постигнете по-тясна челюст с овална форма, което ни звучи абсурдно, а на вас?

Маска тип Ханибал Лектър срещу бръчки

Тази маска е направена от два пласта надишащ найлон, като се твърди, че с нея ще можете да намалите бръчките около устата.

Вакум за по-плътни устни

Целта на пластмасовия уред, струващ 20 долара, е да стимулира кръвообращението в устните ви. Така само за няколко минути можете да имате по-сочни устни за три часа.

Без тъмни кръгове

Eye Slack Haruka Electric обещава да ви помогне да се отървете от торбичките и тъмните кръгове под очите. Уредът вибрира и излъчва топлина, която уплътнява и изравнява кожата.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.