Петте най-целеустремени зодиакални знаци


Петте най-целеустремени зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, за които няма заключени врати. И ако има - това не е пречка за тяхната целенасоченост. Това се проявява по-силно особено при някои зодии. Въпреки това, само целенасоченост не е достатъчна. Това е една чудесна черта, но без различни трикове и стратегически тактики не е възможно да се успее лесно. Ето и кои са най-целеустремените зодиакални знаци:

Скорпион

Това е може би най-целенасоченият знак от зодиака. Скорпионите са спринтьори, а не маратонци. Ако проблемът не може да бъде бързо решен, примерно за един месец непрестанна работа, дълги безсънни нощи, тъпчене с храна и други подобни, те бързо се палят. Това всъщност е единственият им недостатък. И най-силната им черта в случая е способността им да манипулират други хора. Ето защо, проблемът на Скорпиона ще бъде решен не само от тях самите, но и от всеки, който ще бъде близо в тяхното обкръжение. 

Лъв

Лъвовете вярват, че съдбата ги е подготвила за величие. И те активно и целеустремено се движат по този път. Но често само за нечия чужда сметка. С техните ръководни качества Лъвовете могат да принудят или убедят почти всеки да работи за тях. Проблемът започва, когато няма на кого да поверят задачата. Те не обичат да работят сами, дори за целта на живота си.

НАЙ-ЗАБАВНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ, В КОМПАНИЯТА НА КОИТО НИКОГА НЕ Е СКУЧНО

Телец

Точно обратното на Скорпиона. Те могат да работят по задачата за по-дълго време и колкото по-дълго, толкова по-ефективно. Не се нуждаят от външна помощ. Но те не могат бързо да вземат окончателно решение или да си определят рамка, в която да действат, както и краен срок на изпълнение. Въпреки това, Телците не са особено притеснени - те ясно знаят, че ще постигнат всичко и че времето е на тяхна страна.

Козирог

Козирозите са винаги готови за най-лошото. В буквален смисъл - те винаги имат редица тактики за всички възможни негативни резултати от ситуацията. Не се страхуват от сложността на проблема. Просто знаят, че всичко ще се обърка, така че трябва да са подготвени за най-лошото. Материално, физически  и психологически. Ето защо, Козирозите могат да се измъкнат от тези ситуации, в които всички други биха се предали много рано и биха признали поражението си.

Близнаци

Близнаците са сигурни, че всичко ще бъде наред. И ако не е така, няма проблем. В края на краищата, има толкова много възможности, че е глупаво да се живее само за една. Затова Близнаците хващат всички възможности, които съдбата им дава. И до известна степен прилагат повечето от тях. Но за дълго време те не могат да се концентрират върху един проблем, така че техният жизнен път е сложна зиг-заг линия. Сложен, но много интересен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама