По-свежа пролет с тези 4 комбинации


По-свежа пролет с тези 4 комбинации
Снимка: iStock/Guliver

Пролетта отново е тук и можем спокойно да експериментираме с нови цветни комбинации. Предлагаме ви няколко варианта, с които със сигурност ще се почувствате поне два пъти по-модерни и по-секси.

Светлосиньо + Тъмносиньо

Колкото и екстравагантно да звучи – всеки е чувал или поне би се представил да замени класическата черна очна линия със синя. Но едва ли ви е хрумвало да сложите два нюанса на синьото наведнъж. Ето една пролетна идея – сложи дебела светлосиня очна линия по протежението на целия клепач. След като изсъхне нанеси тъмносиня, но много плътно до корена на миглите. Стреми се да е много тънка и ефекта ще е повече от впечатляващ.

Бронз + Корал

Повечето жени предпочитат или бронзираща пудра, или руж за скулите си. Ако обаче желаеш да направиш наистина впечатление, можеш да използваш и двете. Нанеси внимателно бронзант с блестящи частици върху скулите, а само върху най-изпъкнала им част сложи коралов руж.Така наистина ще засияеш!

Лимон + Лайм

Тези два тона определено ще накарат мъжете да вперят поглед в теб. Комбинацията е повече от свежа и можеш да я използваш, както в облеклото и аксесоарите, така и в грима си. Можеш да експериментираш с два близки нюанса на жълтото и зеленото.

Роза + Череша

Ако класическото червено ти се струва прекалено дръзко за пролетта, то можеш да заложи на неговите нюанси. По-светлият върху горната устна ще компенсира, ако изглежда по-малка, защото ще предаде плътност. По-тъмният поставен на долната устна ще привлича погледите към вас като магнит. Притисни устните си една към друга. Можеш да очертаеш устните си с прозрачен молив, за да избегнеш размазването.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама