Вижте защо връзката не върви според зодията ви


Вижте защо връзката не върви според зодията ви
Снимка: iStock/Guliver

Овен

(21 март - 19 април)

Вие сте един от най-добрите слушатели от всички зодиакални знаци. Обичате да къпете партньора си с любов и привързаност. Това е страхотна черта, докато не започне да го задушава.

Телец

(20 април - 20 май)

Един от най-лоялните знаци, вие сте посветени на партньора си и се ангажирате с дългосрочно бъдеще. Най-голямата ви борба във взаимоотношенията е да се научите да прощавате и да забравите, след като сте били предадени. Трудно забравяте миналите престъпления на партньорите си и още по-трудно продължавате напред. Вашият партньор скоро ще се умори да се опитва да се докаже отново и отново, дори години след като се извинил.

Близнаци

(От 21 май до 20 юни)

Вие сте най-големият флиртаджия на зодиакалните знаци. Вие се борите с рутината и последователността. Имате нужда от партньор, който е толкова приключенски и спонтанен, колкото и вие, за да създадете връзка. Ако започнете да усещате монотонността на ежедневието, веднага ще преминете към ново завоевание. Най-голямата ви борба във взаимоотношенията е да се научите да живеете със скучните практики, които неизбежно ще се случват през целия живот.

Рак

(21 юни - 22 юли)

Обичате да се криете зад твърдия си екстериор, докато сте изключително меки и чувствителни отвътре. След като най-сетне се отворите и вярвате на някого, вие сте готови да се ангажирате с него в дългосрочен план. Имате склонност да се придържате към минали взаимоотношения в продължение на години, блокирайки всяка възможност да позволите на нова връзка да влезе в живота ви.

Лъв

(23 юли - 22 август)

Вие сте известни с голямото си его и отказ от компромис. Наистина се борите само в началото на вашите взаимоотношения, когато се опитвате да изглеждате прекалено уверени. Това е маска за покриване на собствените си несигурности. След като се доверите на партньора си, лесно се отваряте. Ако можете да преодолеете първоначалните си страхове от манипулиране или предаване, вие развивате бурно лоялни дългосрочни отношения.

Дева

(23 август - 22 септември)

Вие сте перфекционистът на зодиака и човека до вас ще е щастлив, ако има възможността да излезе на втора среща с вас. Това служи като полза за вашите взаимоотношения, което ви позволява да премахнете всички потенциални провалени връзки предварително. От другата страна, никой не харесва всяко свое движение, анализирано под микроскопа на Дева.

Везни

(23 септември - 22 октомври)

Вие управлявате зодиака, когато става въпрос за успешни взаимоотношения. Известно за вашето даряващо и любящо естество, обичате да поддържате много близки взаимоотношения. Вашата най-голяма борба във взаимоотношенията е прекаленото доверие. Трябва да се научите да имате граници или ще продължите да се раздавате прекалено във взаимоотношенията си.

Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Известна като един от най-интензивните знаци на зодиака, Вашата гореща природа е и най-голямата ви примамка. Имате експлозивно настроение, но това, което наистина ви държи назад, е невъзможността да простите. След като някой ви е наранил, той няма никакви шансове някога да се върне в живота ви. Никога.

Стрелец

(22 ноември - 21 декември)

Вие сте най-щедрият знак на зодиака, който се превръща в проблем, когато носите розовите очила с неподходящия човек. След като сте паднали по някого, вие ще му дадете света. Не позволявайте на грешния човек да се възползва от вас, без да дава нищо в замяна.

Козирог

(22 декември - 19 януари)

Вие се борите във взаимоотношенията, защото сте толкова решени да се омъжите и да имате семейство, че не отделяте достатъчно време да се уверите, че човекът е подходящ за вас. Вие сте много движени от статута и трябва да поддържате изяви, за да сте доволни. Това означава, че се притеснявате повече за това, как връзката ви изглежда външно спрямо другите от колкото това, което наистина се случва.

Водолей

(20 януари - 18 февруари)

Вие сте мечтател и обикновено държите главата си в облаците. Вие сте един от най-лоялните знаци на целия зодиак - стига да имате свободата да бъдете себе си. Защото сте толкова независими, можете да изглеждате като емоционално отдалечени.

Риби

(19 февруари - 20 март)

Вие сте най-емоционалната от всички зодии. Това е благословение и проклятие във вашите взаимоотношения. Имате склонност да привличате партньорите си с привързаност и да изразявате всичките си емоции (добри и лоши) с интензивност. Вие се борите във взаимоотношенията, защото не можете да се справяте с емоционалните си състояния. Това може да бъде изключително трудно за партньора ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама