“DO”- ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ!


“DO”- ВЯРВАЙТЕ В СЕБЕ СИ!

С новата си изключителна колекция Пролет/Лято 2017 PANDORA представя и своята нова кампания “DO”- многообразното си ново лице, което ще вдъхнови всяка дама да повярва в себе и в собствените си възможности. “DO” подтиква жените да разкрият своята страст към живота и мечтите си, независимо от възрастта си; да разкажат на света какво мислят, как се чувстват и какво е важно за тях, да се застъпят за него и да го отстояват.

Бижута PANDORA дават безкрайни възможности всяка жена да изрази своя стил, да отбележи важните моменти в живота си и да даде свобода на емоцията. “ Бижутата от колекция Пролет/Лято 2017 са цветни, различни и забележителни- също като жените. Всяко бижу носи положително послание и символика, което да вдъхнови своята притежателка. Самите бижута ‘говорят’ вместо тях”- казва Stephen Fairchaild /вице президент и главен творчески директор на PANDORA/.

Емоцията да притежаваш PANDORA бижута е не само изявление на собствения стил, а нещо по-голямо. “DO” вдъхновява по нов начин. “DO” дава възможност на жените да поемат “нещата в свои ръце” и да бъдат верни на себе си и всичко в което вярват.

Всичко това е предадено по най-красивият и неповторим начин- чрез новите ръчно завършени модели от стерлингово сребро с мнгоо цветен емайл и кубични цирконии.

На тайно цветно, бонбонено събитие PANDORA представи по своя уникален начин новата си колекция. Пред близо 150 поканени гости марката разкри ексклузивно тенденциите си за новия сезон.

Колекция Пролет/Лято 2017 с красивото си послание “DO” ще бъде налична във всички магазини PANDORA в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново от 16.03.2017г.!

Вдъхновете се на pandora.net.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама