Джиджи Хадид с втора капсулна колекция за Tommy Hilfiger


 Джиджи Хадид с втора капсулна колекция за Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger обяви, че американският супермодел Джиджи Хадид продължава да бъде световен посланик на дамските колекции на марката. След успеха на първата съвместна колекция TommyXGigi за есен 2016, представена по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, дизайнерът и супермоделът показаха втората капсулна колекция за пролет 2017.

Тя включва спортни облекла, обувки и аксесоари – часовници и слънчеви очила, и представя уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Томи Хилфигър класически американски стил.

Вдъхновени от концепцията на марката “Summer of Love”, облеклата са в калифорнийски West Coast стил и са украсени със значки и лепенки. Ръгби райета, деним и удобни кройки пренасят феновете в спокойната и безгрижна атмосфера на слънчевия щат, а емблематичните цветове на Tommy Hilfiger – червено, синьо и бяло, присъстват във всички модели. Облеклата са заснети на плажовете на Санта Моника от фотографите Карл Темплър и Микаел Янсон.

"Непринуденият стил и оптимизмът на Джиджи я превръщат в идеалния посланик на Tommy Hilfiger. Тя е непредсказуема и вдъхновява феновете ни с уникалния си моден вкус и начин на живот“ – споделя дизайнерът Томи Хилфигър. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама