Ерата на 90-те в календара на "Ивет фешън“ за 2017


 Ерата на 90-те в календара на "Ивет фешън“ за 2017

Традиционно в края на годината, модна агенция "Ивет фешън" презентира новия си календар. 

Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл….. Всяка една от тези топ-модели, превърнали се в икони на стила, е уникална, забележителна, невероятно съблазнителна и сексапилна.

Носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които по това време бяха същински музи, образец на подражание и идеал, инспирира екипа на "Ивет Фешън" при създаването на новия им календар. Кадрите отново са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията и новите лица, които вече кръстосват модните подиуми по цял свят - Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, косите на моделите са дело на коафьора Стоян Кънев, гримът на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.

Хубавиците на 90-те, не просто показваха облеклата на подиума, а с харизматичността си създаваха една малка вселена и допълваха по неповторим начин облечената дреха. Именно такава е идеята и на новото колекционерско издание. Момичетата на "Ивет Фешън“ са потънали в злато, те показват маниери, походка, бляскав стайлинг и дори начина по който се усмихват е пленителен и заразяващ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама