Пълната колекция на ERDEM x H&M


 Пълната колекция на ERDEM x H&M
Снимка: H&M

Известният фотограф Михал Пуделка е човекът, който работи с Ердем и H&M по създаването на впечатляващите look book изображения към колекцията ERDEM x H&M. Снимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността.

"ERDEM x H&M е колекция, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра - цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например", споделя Пуделка.

Заедно с Ердем и екипа на H&M Михал Пуделка изпълва снимките с онова така характерно, меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което фотографът снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира краткия си филм към колекцията.

"Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Михал пренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър" – казва Ердем Моралиоглу.

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама