10 обувки на равна подметка, които трябва да има всяка жена


10 обувки на равна подметка, които трябва да има всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Равните обувки - истинско спасение за жените, които водят активен начин на живот и броят всеки ден до минутата. За щастие тази година балеринките, по-грубоватите и маратонките ще са супер актуални и често могат да бъдат видени по модните подиуми. 

Ако все още не сте сигурни, че равните обувки могат да бъдат толкова шик, колкото токчета ви предлагаме няколко снимкови доказателства.

Балеринки

Може би това са най-удобните и универсали обувки. Те се съчетават перфектно с рокли, поли, дънки и панталони. Балеринките са подходящи във всяка ситуация - за разходка, в офиса, на вечеря.

 

Боти

Комбинацията на рокля или пола с по-груби обувки се превърна в класическа комбинация. Такива обувки особено добре подчертават женствеността и добавят лек бунтарски полъх. Може идеално да ги комбинирате не само с дънки и спортни якета, но също така с дълги палта, класически рокли и панталони. 

 

Ботуши

Високите ботуши без токчета са идеални за тези, които предпочитат удобството. Те изглеждат стилно и женствено и в същото време са комфортни за ходене. Велурените модели ще ви помогнат да създадете визия, вдъхновена от 70-те. 

 

Маратонки

Маратонките отдавна са престанали да бъдат само обувки за спорт. Днес жени от всички възрасти ги комбинират с женствени поли, костюми и класически рокли. Маратонки могат да се видят и в колекциите на световноизвестни модни дизайнери.

 

Сандали

Абсолютно задължителния за летния сезон. Когато ги комбинирате с различни дрехи, те идеално се впистват във всеки стил.

 

Лоуфъри

Първоначално лоуфърите бяха единствено мъжки обувки. Но жените сме привлечени от много неща от противоположния пол, като тези обувки не правят изключение. Когато ги комбинирате правилно, те са идеално допълнение не само към ежедневието, но и към бизнес средата.

 

Еспадрили

Еспадрилите са удобни, леки и стилни - идеални за горещите дни. Те лесно се комбинират с различни дрехи, не заемат много място в куфара и са подходящи за дълги разходки.

 

Оксфордки

Още един тип обувки, които са заимствани от мъжкия гардероб. Тези класически обувки с връзки могат да бъдат носени както в офиса, така и на парти. Велур, кожа, лак, с равна подметка, на платформа или с дебел ток - разнообразието наистина е голямо.

 

Мокасини

Мокасините са удобно допълнение към всяка визия. Те са елегантни и функционални. Могат да бъдат комбинирани с класически поли и панталони. По-подходящи са за ежедневието.

 

Кецове

Кецовете са незаменима част от гардероба на съвременната жена. Изберете бели и пастелни нюанси, които лесно може да комбинирате с тоалета си.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама