3 идеи как да носиш стилно рокля тип нощница


3 идеи как да носиш стилно рокля тип нощница

Харесва ни идеята за роклята тип нощница, която обикновено е от коприна, нежна на допир и изключително секси. Но понякога сигурно се притеснявате, че може да бъде прекалено рисковано да я носите навън. Затова почерпихме идеи от 3 модни блогърки как да изглеждате супер в нея, без някой да мисли, че сте излязла с нощницата си.

Придържайте се към по-дългите 

Този модел рокля е достатъчно секси, така че няма нужда да обличате такава, която едва прикрива бедрата ви. Вместо това, пробвайте с дължина до прасеца или глезена, която прави визията изтънчена. Също така помислете за други цветове освен черно и бяло, които обикновено се свързват с бельо.

Съчетайте с много аксесоари 

Макар че за по-официално събитие е по-добре да заложите на изчистен силует без много бижута, през деня може да се развихрите с аксесоарите. Комбинирайте роклята си с колан, с който да подчертаете талията, кецове и шалче на врата.

Облечете я върху бяла тениска

Ако искате да изглеждате по-небрежно, се спрете на съчетанието бяла тениска + рокля. Така няма да сте прекалено разголена, затова е добър вариант дори за аутфит за офиса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама