3 начина да носим шал тип одеяло


3 начина да носим шал тип одеяло
Снимка: iStock/Guliver

Тъй като вече е декември, ни се налага да носим шалове все по-често. Тези тип одеяло са голям хит, тъй като са топли, уютни и удобни.

Но понякога може да е трудно да разберете как да увиете всичкия този плат около шията си, а има толкова много начини, затова ви представяме 3-те най- предпочитани варианта.

Като блуза

Все пак не носете само шала вместо блуза или пуловер. Една от ползите на тези шалове е, че са големи. Ако искате да замените връхната си дреха с него, когато не е толкова студено или да разчупите визията, си просто го привържете с колан към талията си и сте готови.

Като пелерина/пончо

Поставете шала върху раменете си. След това има няколко варианта – първият е да вържете краищата му пред врата си; вторият – да преметнете единия край на шала през рамо за по-небрежна визия; третият вариант е толкова прост и отнема две секунди – преметнете го като одеяло и това е. Тези начини са перфектни, когато не е чак толкова студено и искате да имате шик визия.

Безкраен шал

Това също е доста лесен, бърз и е доста хубава защита на гърлото от студа. Вържете двата краища на шала и увийте няколко пъти около врата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама