4 начина как да носиш костюм, които не са скучни


4 начина как да носиш костюм, които не са скучни

Независимо дали носите костюм, тъй като вашата работа го изисква, или пък много харесвате Мелани Грифит в "Работещо момиче", лесно може да попаднете в капана на модната скука.

Но не трябва да бъде така, затова ви представяме тези 4 стилни дами, които ще ви покажат няколко по-интересни начина как да съчетавате костюма си.

Мислете за нещо по-различно от черно и сиво

Не казваме, че трябва да се обличате в цветовете на дъгата, но за да разчупите малко нещата може да помислите за други нюанси освен за традиционните неутрални. Богати цветове като бордо или маслинено зелено са освежаващи, без да са твърде открояващи се.

 

2. Комбинирайте с риза с принт

Съчетаването на дори скучния сив костюм с флорална риза ще направи визията ви много по-интересна и модерна.

 

3. Съчетайте с тениска и маратонки

Ако копринената блуза и токчетата не са наистина вашият стил, комбинирайте костюма си с ежедневни бейсик неща като бяла тениска и кецове. Тази визия е супер изчистена и удобна.

 

4. Комбинирайте по-женствени и по-мъжествени линии

Тази визия е доказателство, че нямате нужда от ярки цветове и драматични детайли, за да направите класическия костюм да изглежда модерен. Много ни харесва контраста между бялата риза, закопчана до горе, и женствените обувки на токчета. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама