4 тенденции при палтата за есен/зима 2017-2018


4 тенденции при палтата за есен/зима 2017-2018
Снимка: iStock/Guliver

Най-важната част от облеклото за студените месеци са именно връхните дрехи, които се налага да носим буквално всеки ден. Палтото стои на централно място в гардероба ни като практична и стилна дреха за този период. Тази година имате да избирате от многоцветна палитра, а ние ви предлагаме любимите ни модели.

Плюшено мече

Трябва ви такова голямо, удобно и уютно палто, така че спокойно отдолу да сте натрупали няколко ката дрехи и същевременно да сте стилни. Всъщност, ще се чувствате все едно сте се обвили в одеяло, когато излизате от дома си. Изберете си го в бежовата гама, за да се връзва на всичко или в пастелно розово – за повече женственост.

😍😍😍 @maxmara in my DREAM look🌟 thank you @pg_dmcasting @carineroitfeld ❤️

Публикация, споделена от elsa hosk (@hoskelsa) на

Ски яке

Спортните якета тази година се превръщат в задължителен елемент от зимната ни визия. Те излизат извън ски пистите и превземат улиците. Не само ще ни е топло, но ще сме в крак с последните тенденции.

@bellahadid 🔲 #MJSS18

Публикация, споделена от Marc Jacobs (@marcjacobs) на

Пухенка

Ако искате бързо да си облечете нещо и да излезете през вратата, е добре да имате под ръка такъв тип практично и семпло яке. Изчистеният и прав силует позволява да го съчетаете и с вечерна рокля, и с джинси през деня. Също ви предлагаме да си го изберете в друг цвят освен черния, като това борово зелено.

N⭐️Y

Публикация, споделена от Stefanie Giesinger (@stefaniegiesinger) на

Цветна експлозия

Традиционно сме свикнали да залагаме на тъмни цветове, когато става въпрос за есенни и зимни връхни дрехи. Но тази есен и зима ярките нюанси взимат превес, което напълно одобряваме. По този начин ще внесете цветно настроение във визията си и ще изпъквате.

🍁 A u t u m n colors 🍁 #musitsacom #coat #waterfall #autumn #fall #fashion #colors #coldoutside #warm #orange

Публикация, споделена от musitsa.com.shoponline (@musitsa.com.shoponline) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама