4 типа обувки, които трябва да имате тази пролет


4 типа обувки, които трябва да имате тази пролет

Пролет е и е време да се разделите със скучните си черни боти. Обувките, както остналата част от визията ни, трябва да бъдат свежи. Така не само ще изглеждате супер, но ще подобрите и настроението си.

Кецове с бродирани цветя

Флоралните бродерии отново се завърнаха в света на модата, като може да ги видим по дрехи, аксесоари и обувки. Стоят идеално върху класически бели кецове, като ви препоръчваме да ги комбинирате с по-неутрален тоалет, за да може акцентът да е върху краката.

S A T U R D A Y wearing my floral sneakers 🌸👟

A post shared by Emily Luciano⠀ (@emily_luciano) on Feb 25, 2017 at 7:16am PST

 

Балеринки с връзки

Балеринките са предпочитани от много жени, тъй като са практични и много удобни, когато трябва да сте на крак цял ден. Тази пролет обаче вървят в комбинация с връзки. Съчетайте ги с любимите си 7/8 дънки или пък с рокля за по-женствена визия.

 

 

Чехли 

Тази година определено често ще срещате чехли във всякакви разновидности по магазините. Те са лесни за обуване и доста практични, така че няма да сбъркате, ако добавите чифт от тях в колекцията си.

Coffee break in between meetings today, wearing @lulus from their office chic shop online ❤☕️ #ad #lovelulus

A post shared by Emily Luciano⠀ (@emily_luciano) on Apr 10, 2017 at 7:12pm PDT

 

Кецове в металически цветове

Ако не си падате много по-флоралните елементи и обичате блясъка и вниманието, кецовете в металически цветове са идеални за вас. Комбинират се перфектно с нещо по-спортно като разръфани дънки или пък с изчистена рокля. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама