5 ключови тенденции за пролет 2018


5 ключови тенденции за пролет 2018
Снимка: Instagram

Пролетта вече чука на вратата ни, макар температурите навън съвсем да не подсказват за това. Само месец ни дели от най-цветния сезон в годината, затова е време да "хвърлим едно око" на ключовите тенденции, които се наложиха на Седмиците на модата по-рано този месец.

Набори

Кой се нуждае от твърд и неудобен корсет, когато еластичните и "надиплени" рокли са толкова по-удобни? Същото важи и за полите! Тази пролет на почит ще са безшевните, прилепнали дрехи, които ще прикриват дребните несъвършенства по тялото, благодарение на ситните си набори.

Асиметрични деколтета

Това е един от любимите ни трендове за предстоящите сезон! Силуетът на дрехите трябва да "танцува" по раменете ви и да обгръща нежно шията.

Нежна лавандула

Помните ли ментово зеленото, така актуално миналата пролет? Е, 2018-та ще издигне на пиедестал млечните нюанси на лавандула. Те ще присъстват навсякъде – от тренчове до чанти.

"Работни" гащеризони

Така обичаните от всички ни гащеризони ще останат под светлината на прожекторите и през новия сезон, но с напълно нова визия. Те ще изглеждат небрежни, сякаш току-що сте приключили работа в кварталния автосервиз. Хубавото е, че продължават да са все толкова удобни, колкото миналата година.

Рокля-тренч

Тази очарователна симбиоза ще бъде истински хит през пролетта. Гарантираме ви, че ще пожъне успеха на роклята тип риза, която беше особено актуална преди няколко сезона.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама