5 летни визии, с които ще изглеждате по-слаба


5 летни визии, с които ще изглеждате по-слаба
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да не ни се иска да си признаем, много малко от нас напълно харесват телата си. Все има нещо, което не ни харесва - дали ще са по-пищните ни бедра или пък закръгленото ни коремче. На помощ идва... не, не е пластичната хирургия, а правилно избраните дрехи. С помощта на тях можем визуално да изглеждаме по-слаби. Ето 5 визии, с които ще го постигнете през лятото.

Подчертайте свободната си миди или макси рокля с колан

Никога не трябва да пренебрегвате семплите решения. Ако искате да изглеждате по-слаба, подчертайте талията си. Слагайки колан върху роклята или полата си, създавате по-строен силует и балансирате пропорциите си с много малко усилия.

Покажете краката си в къса рокля с принт

Ако имате хубави крака, но се притеснявате, че сте по-пищна средната част, може да заложите на по-къса рокля с принт. По този начин ще привличате вниманието към краката си, а с принтовете ще прикриете по-закръгленото си коремче. Комбинирайте с обувки на токчета или платформи, за да удължите фигурата си.

Пъхнете блузата в полата

Независимо от сезона, топ по тялото, загащен в пола с висока талия, е комбинация, която никога няма да излезе от мода. Тази визия е универсална, женствена и подчертава пропорциите ви или създава пясъчен часовник, ако по природа сте с по-права фигура.

Today on GWC: Tropical print is in and this #plussize skirt is a must-have! 👉🏼 Link in Bio to shop 🌴

A post shared by Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) on Apr 10, 2017 at 9:29am PDT

Монохромен аутфит

Съчетайте блузата си с долната част или носете един и същи цвят от горе до долу. По този начин ще изглеждате по-слаба, тъй като издължавате оптично визията си. Това е много елегантно решение и по-лесно в сравнение с комбинирането на цветове и принтове.

Вертикални райета

Когато става въпрос да изглеждаме по-слаби, спокойно може да използваме визуален трик. Докато хоризонталните райета могат да ви направят по-широки, ветрикалните ви издължават. Изберете модел с висока талия за допълнителен ефект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама