5 начина да носим черно и да не изглеждаме скучно


5 начина да носим черно и да не изглеждаме скучно
Снимка: iStock/Guliver

Черното си е класика и много от нас имат поне няколко тоалета в този цвят в гардероба си. Черните дрехи са универсални, практични, вталяват ни и също така са лесни за комбиниране. Но ако се притеснявате, че визията ви е скучна или пък изглежда сякаш отивате на погребение, ви предлагаме няколко идеи как да избегнете това. 

Добавете принт

Изцяло черният тоалет е идеален за по-ярки аксесоари. Може би не се чувствате достатъчно смели, за да носите рокля с леопардов принт, но един клътч с животински мотиви е перфектният начин да направите семплата си визия малко по-интересна.

 

 2. Малко цвят

Чантите не са единствените аксесоари, които могат да разчупят черните ви дрехи. Коприненият шал, завързан на шията ви, може да бъде черешката на вашия тоалет.

 

3. С колан

Добавянето на метален или цветен колан работи заради две причини: Първо е елегантен щрих, който се откроява на изцяло черния фон. Второ, добавя допълнителен вталяващ ефект, подчертавайки талията.

 

4. Различни пропорции

Обемни блузи с тесни поли. Широки панталони с вталени топове. Ключът към поддържането на интерес при монохромната визия често се свежда до това как балансирате силуета си.

 

5. Покажете малко плът

На пръв поглед това изглежда много стандартна комбинация. Изцяло черната визия може понякога да изглежда прекалено строго, но когато покажете деликатно малко плът всичко се променя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама