5 супер свежи идеи за зимна визия


5 супер свежи идеи за зимна визия
Снимка: iStock/Guliver

Зимата сме навлечени с купчина дрехи, шалове и шапки. Широките палта, ботушите и развлечение пуловери могат да бъдат и много шик. Всичко зависи от нашия стил и начина, по който ще съчетаем дрехите си.

Ето няколко модни трика, с които ще се насладите на комфорта си, ще се чувствате красиви и ще бъдете топло облечени:

Интересно палто

Впечатлете всички с различно палто. Грешката на всички е, че през зимата носят предимно тъмно сини, сиви или разбира се черни палта. По-добре забравете традиционните цветове и черните палта. Облечете нещо впечатляващо, което ще събере погледите на всички. Заложете на нестандартен десен, цвят или форма и ще направите правилния избор.

Закачлив чорапогащник

Комбинирайте тоалета си с идейни чорапогащници. Не е нужно да обличате всеки път черен или телесен чорапогащник. Можете да опитате с различни цветове спрямо тоалетите си. Важно е да изберете правилния и ще допринесете за нестандартен стайлинг и впечатляваща визия.

Плетено и топло

Заложете на красиво плетиво. Зимата е сезонът на пуловерите и плетените жилетки. Имате възможност да се възползвате максимално от това. Можете да изберете красиви плетени рокли с различна дължина или дълги жилетки, дори ръчно плетени пуловери, с които да подчертаете стила и индивидуалността си.

Не забравяйте аксесоарите

Шапките, шаловете и ръкавиците са неразделен елемент от зимния тоалет. Заложете на стилни аксесоари, с които да акцентирате или да допринесете за цялостната си визия. Помнете, че истинският ви стил се крие в детайла и в добрите съчетания! Бъдете смели и избирайте различни визии всеки ден.

Включете цветни елементи и ярки цветове

Забравете за сивото и черното през зимата. Бъдете ексцентрични и различни и ползвайте разнообразни цветове дори в ежедневното си облекло. Определено ще впечатлите всички и ще бъдете различна. Ярките цветове ще ви създадат слънчево и свежо излъчване в студените месеци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама