5 тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк


5 тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк

Забравете за модните ревюта, които се провеждат в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Понякога може да научим какво ще е модерно не от модните дизайнери, а от гостите на дефилетата. Предлагаме ви да видите какви тенденции се откроиха от улиците:

1. Смели, основни цветове

Минимализмът и неутралните цветове бяха на мода през 2016, но те си взимат почивка през тази година. През 2017 ще видите много ярки нюанси и общо чувство на радост от живота. Един лесен вариант - открояващ се пуловер и дънки.

2. Костюм с панталон

Костюмите с панталони няма да са запазени само за бизнес дамите. Разбира се, ако искате да избягате от строгостта на тази визия, изберете свежи цветове и неочаквани принтове. Комбинирайте ги с блуза или поло.

3. Графични флорални мотиви

Цветя за пролетта? Истинска класика. Но тази година флоралните елементи стават по-големи и смели, като често изобразяват едно единствено цвете. Гледайте за тях върху всичко - от пуловери до чанти.

4. Кръпки

Те бяха модерни през 90-те, но отново се завръщат с пълна сила. По този начин може да освежите старите си дънки, така че изберете интересни кръпки и се заловете с малко творчество.

5. Ниски ботуши

Обувките на високи токчета вече не са задължителният аксесоар към модния тоалет. Все повече забелязваме жени, които да комбинират своите сладки поли с утилитарни ботуши. Освен това, те са комфортни, така че може спокойно да се разхождате с тях цял ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама