6 неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си


6 неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си
Снимка: iStock/Guliver

Отличната визия е задължителна за всяка суетна и уважаваща себе си жена. Ние имаме способността да обръщаме прекалено много внимание на облеклото и външния си вид. Абсолютно разбираемо е, когато изглеждаме перфектно, секси и стилно, то и да се чувстваме прекрасно. Всяка от нас има свой стил и разбирания за външния вид. А в гардероба си всяка държи различни дрехи и аксесоари, които са нейните верни помощници за перфектната визия.

Ето 6 неща, които са задължителни за всяка дама, която държи да изглежда супер добре, а и не само!

1. Черна рокля

Абсолютна класика в жанра. Черната рокля е много практична и подходяща за всякакви поводи. В гардероба си всяка жена е добре да има поне една черна рокля.

Класическата визия е гаранция за вкус. Винаги можете да съчетаете черното със силни акценти, с които да изпъкнете и да покажете индивидуалността си.

2. Обувки на висок ток

Не на всяка дама високите токчета са любимите обувки. Но има поводи, които изискват малко по-елегантна визия и за нея най-доброто решение са токчетата. Изберете удобни обувки на ток и в неутрален цвят, който да можете лесно да съчетавате.

3. Кожено яке

Отново стара секси класика. Коженото яке е супер добро решение за доста поводи. Освен това се комбинира лесно и може да се носи в голяма част от годината.

4. Сако

Сакото може да комбинирате както с по-ежедневна визия за повече елегантност, но също е подходящо и за по-официални и изискани поводи. Освен това едно красиво сако ще ви придаде изискан и стилен вид.

5. Класическа риза

В гардероба без ризи не може. Определено са едно от топ предложенията за всеки сезон и всеки стил. Лесно можете да ги комбинирате и да изглеждате различно.

6. Малка чанта

Знаем, че имате много неща, които искате да носите в чантата си всеки ден, но всяка дама трябва да има поне една малка компактна чанта, която да ползва за по-официални поводи или просто небрежни разходки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама