7 неща, която всяка стилна жена знае


7 неща, която всяка стилна жена знае

Стилът на една жена се изгражда с годините. За да изглежда винаги ослепително, тя трябва да полага усилия. Ето и 7 неща, които всяко стилно момиче знае.

1. Организирайте се

Отделете няколко минути вечерта, за да подготвите тоалета си за следващия ден. Това ви позволява да експериментирате с различните дрехи от гардероба си, а също така да добавите аксесоари, за да завършите цялостната визия. Най-хубавата част? Този подход ви дава няколко допълнителни минути на сутринта.

2. Намерете перфектния размер

Дори най-хубавите дрехи могат да изглеждат ужасно върху вас, ако не са правилният размер. Пренаредете гардероба си и се сбогувайте с всичко, което е прекалено малко или прекалено голямо (с изключение на овърсайз моделите).

3. Погрижете се за дрехите си

Винаги обръщайте внимание на етикетите на дрехите и ги следвайте. За да изглеждат дрехите ви по-дълго време добре, трябва да полагате грижи.

4. Носете правилното бельо

Линиите и набръчкванията, причинени от неправилно подбрано бельо, могат да направят дори най-шикозните дрехи да не изглеждат добре. Преди да изберете бельото, отделете няколко допълнителни минути, за да помислите за материята и силуета на тоалета, който мислите да носите.

5. Аксесоарите са всичко

Няма нужда да изпразвате банковата си сметка за дизайнерски тоалети. Може да направите дори най-семплите дрехи да изглеждат прекрасно, ако имате правилните допълнения. Съчетайте бяла тениска с дълги ефектни обици или семпла рокля с шарена чанта. По-малко е повече, когато става въпрос за аксесоарите ви, така че никога не прекалявайте с тях.

6. Винаги имайте резервен план

Може да сте изключително стилни, но вие сте само хора и се случват неприятности (скъсвания, петна и др.) Направете моден комплект за спешни случаи и сложете вътре семпли шивашки материали, химикалка за отстраняване на петна и други полезни пособия.

7. Бъдете себе си

Най-важното нещо, което винаги трябва да помните е, че стилът е външно изражение на вас, затова най-лесният начин да имате успех е да останете верни на себе си. Изхвърлете всички дрехи, в които не се чувствате добре. Залагайте само на това, което обичате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама