7 тенденции от Седмицата на модата в Лондон

  • 7 тенденции от Седмицата на модата в Лондон
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 19.02.2014 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Седмицата на модата в Лондон завърши днес след петдневни ревюта на водещи модни марки, сред които Бърбъри и Вивиан Уестууд.

Модни експерти открояват седем ключови тенденции от ревютата в Лондон.

Кожа, естествена и изкуствена

Том Форд показа бяла и черна кожа от норка и жилетки от изкуствена кожа. Пол Смит представи модели в синьо с дебела червена ивица по средата, а британската звезда Кристофър Кейн облече моделите си в черни кожени къси рокли. Вечно зелената Вивиан Уестууд добави кожа по краищата на късите панталони в колекцията си.

Плисета

Може би те ви напомнят за училищните униформи, но плисетата отново са на мода. И защо не, когато присъстват в роклите на родената в Гърция дизайнерка Мери Катранцу, използвани са като цветен детайл в полите на Ричард Никол и подправят тъмносивите палта на Тод Лин?

Свежо синьо

Роксанда Илинич, която е родена в Сърбия, но от дълго време живее в Лондон, го използва при полите си до прасеца, в роклите си и в палтата си със златен колан. Синьото присъства осезателно и в колекциите на Темпърли Лондон, Топшоп Юник и Ричард Никол.

Ботуши

Те са ваши приятели в есенно-зимния сезон независимо дали става дума за сивите, кафяви или черни велурени ботуши над коляното при Топшоп Юник, черните кожени ботуши при Прийн или ботушите до бедрата на Антонио Берарди.

Голи крака

Хънтър, Топшоп и Роксанда Илинич са сред решените да продължат оголването тази зима. Което прави добрите ботуши дори още по-важни.

Черно

То винаги е на мода, но тази седмица присъстваше осезателно в колекциите – от впечатляващите набрани рокли и дантелени творения на Джон Роча до моделите от кадифе, вълна и кашмир при Том Форд.

Чанти

Мълбъри представи най-новите си чанти, вдъхновени от модел, линията Кара Делевин, създадена в тясно сътрудничество с манекенката. Марката се надява, че това ще й помогне да се съживи финансово. Бърбъри също представи The Bloomsbury, чанти в среден размер, украсени с 40 различни ръчно нарисувани произведения на изкуството.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.