8 начина да изглеждате стилно без усилия


8 начина да изглеждате стилно без усилия
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена има моменти, в които толкова много я мързи, че няма желание да се погрижи за външния си вид. Затова ние сме подбрали няколко съвета, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно, дори в такива ситуации.

1. Голям часовник

Няма значение, че това е просто аксесоар, той ще е акцентът във визията ви и вниманието ще е насочено главно към него. Опитайте се да наблегнете на по-семпли дрехи, за да може часовникът да изпъкне и да не се изгуби ефектът.

2. Рокля от кадифе

Това е една наистина елегантна дреха. Предварително преценете с какво точно можете да я съчетавате. Така, когато бързате или нямате желание да отделяте много време в чудене какво да облечете, тези комбинации ще са ви в помощ.

3. Цветна връхна дреха

Напоследък са много модерни дългите палта и ги има във всякакви цветове. Заложете на по-ярък и нестандартен цвят. По този начин ще освежите визията си. Изберете палто в смел нюанс и заложете на по-неутрални цветове за останалите дрехи. Ако се чувствате по-смели, можете да съчетаете няколко ярки цвята.

4. Дантела

Най-обикновена дантелена блуза може да направи визията ви много стилна. Независимо какви са другите ви дрехи, дантелата придава женственост. Не я пренебрегвайте.

5. Хубав пуловер

Той винаги е добра идея. Купете си няколко и експериментирайте с тях. Подходящи са за ежедневието, защото са удобни и изглеждат супер, когато са съчетани с правилните аксесоари. Можете да ги комбинирате с големи бижута, високи обувки или каквото още ви хрумне.

6. Дънков гащеризон

Той също е много удобен, защото можете да го съчетавате с всеки тип блуза. Така визията ви ще изглежда небрежна, а в същото време ще сте стилни. Тази година се завръща с пълна сила, така че трябва да имате дънков гащеризон в гардероба си.

7. Кожен панталон

Перфектната дреха за дните, в които трябва да изглеждате по-добре от обикновено, но нямате достатъчно време или ви мързи. Кожените панталони ще направят визията ви много по-стилна и определено по-официална. Напоследък се предлагат и латексови панталони, които също са подходящи за тази цел. Но внимавайте, защото могат да имат и обратния ефект, съчетани с грешните аксесоари.

8. Леопардов или друг по-нестандартен принт

Принтовете привличат внимание и вдъхват увереност, ако са комбинирани правилно. Заложете на аксесоари в този стил: обувки, чанта, колан. Те ще накарат дори най-класическата визия като дънки и тениска да изглежда по-стилна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама