Актуални летни рокли 2020 година – какви цветове и материи са на мода през този сезон


Актуални летни рокли 2020 година – какви цветове и материи са на мода през този сезон
Снимка: iStock/Guliver

Днес ще поговорим за най-актуалните летни рокли за сезона, за да уточним какви модели са сред предпочитаните през 2020 година, а също така ще обърнем внимание и на модерните цветове и материали. 

Цветове и тъкани

При създаването на новите си колекции дизайнерите определено са дали воля на въображението си, така че палитрата от нюанси е наистина впечатляваща. Както ярките неонови, така и класическите пастелни нюанси, които не са загубили своята популярност от много години, ще бъдат отново на върха. Ето и на кои цветове може да заложите, ако искате да изпъкнете през това лято – червено, керемида, лимоново жълто, златисто, бежово, светло розово, пясък, златисто, праскова и наситено синьо.

Дамска секси рокля с дълъг ръкав и V-образно деколте, за пролетта и лятото, нова колекция

Още актуални нюанси са черното, тъмно синьото, тъмно зеленото, величественото бордо и сивото. Тези цветове са универсални и прилягат на всеки тип фигура. Те са в състояние не само визуално да направят силуета ви по-тънък и женствен, но и изглеждат страхотно като избор за  официални и ежедневни тоалети.

Дамска секси дълга рокля от шифон с дълбоко V-деколте, цепка и открит гръб

Според специалистите от ree.bg, през този сезон модни са всички летни рокли, изработени от нежни материи. Най-предпочитани си остават следните тъкани – памук, органза, коприна, мрежа, дантела, шифон и органза.

Дамска рокля с декоративни къдрички, паднало рамо и принт

По отношение на щампите дизайнерите лобират за пълна свобода. Можете спокойно да носите дрехи с флорален мотив, оригинални надписи, геометрични фигури, змийски и други животински принтове. Блясъкът и яркостта също са на мода, така че всички летни рокли с бродерии, мъниста, пайети и различни кристали ще бъдат особено популярни.

Сред страхотното разнообразие от модели, ние сме сигурни, че всяка дама ще успее да намери точно тази лятна рокля, която ще я направи неотразима!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама