Armani връща комбинацията между пола и панталон


Armani връща комбинацията между пола и панталон
Снимка: Getty Images/Guliver

Кралят на италианската мода Джорджо Армани върна обратно на модния подиум смелата комбинация между пола и панталон. Той представи в Милано новата си колекция Eсен/Зима 2017, залагайки на нестандартното, без да губи усета си за елегантност.

Някои от моделите бяха хибрид между двете облекла – отпред изглежда като дълга черна пола, а отзад като екстравагантен червен панталон.

Освен черното и червеното цветовата гама включва и лилаво, смарагдово зелено, синьо, бяло.

Актуалните кадифени и мохерните сака с широки яки са по-къси и стигат до малко над талията. Те се комбинират успешно с кадифени панталони до глезена и сатенени чехли. Полите от своя страна са дълги и елегантни, подчертаващи талията.

Животинските принтове ще бъдат актуални и през следващия есенно-зимен сезон – от прилепи и лисици в колекциите на Gucci, през птиците на Vionnet и котките на Dolce & Gabbana. Armani не прави изключение, залагайки изключително на кучешките щампи.

Сред другите запомнящи се комбинации от последното ревю на дизайнера са и сини сатенени панталони, комбинирани с черно сако, както и ръкавици с широки, надиплени маншети.

При палтата актуални са комбинациите между яркочервено и наситено синьо.

Армани, който е на 82 години, е автор и на една от най-обсъжданите рокли от церемонията по връчването на наградите "Оскар“ тази година. Негово дело е тоалетът на Никол Кидман, която блесна на червения килим с рокля в телесен цвят, обсипана с камъни. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама