Блясък и стил: Най-добре облечените български звезди


Блясък и стил: Най-добре облечените български звезди

Модата определено е субективно понятие, което всеки човек възприема различно. За разлика от нея обаче, стилът е константа – или го притежаваш, или не. И тъй като сме свикнали със съвършенството, което лъха от холивудските знаменитости, днес решихме да обърнем поглед към родния небосклон, за да отсеем най-добре облечените български звезди, които се наложиха като еталон на стил през последните години.

Николета Лозанова

Освен като една от най-обсъжданите жени у нас, Николета Лозанова е известна и с усета си към модата, който не пропуска да документира в социалната мрежа. Стотици фотоси със стотици различни визии! В ежедневието бившата плеймейтка залага на спортно-елегантния стил и определено не крие пристрастието си към модната марка Philipp Plein.

Михаела Филева

Младата и вечно усмихната певица никога не разочарова почитателите си. И определено не говорим само за музиката, а и за модните решения, които взима. Стилът на Михаела е като самата нея - младежки, освободен и леко небрежен.

Никол Станкулова

Никол успява да се открои сред тълпата, независимо колко семпъл тоалет е избрала. И точно затова я харесваме – винаги е стилна, сякаш без да полага никакви усилия!

Миглена Каканашева

Дизайнерката все по-често се появява под светлините на прожекторите и несъмнено го прави по безупречен начин.

Златка Димитрова

Макар да ограничи медийните си изяви след като стана майка, Златка Димитрова се появява със стил на всяко мероприятие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама