Блясък, стил и пищни дупета на наградите на MTV


Блясък, стил и пищни дупета на наградите на MTV
Снимка: Getty / Guliver Images

Снощи Медисън Скуер Гардън в Ню Йорк бе озарена от светлините, музиката и еуфорията по повод MTV Music Awards 2016. Събитието както винаги протече бляскаво, а звездите, които го уважиха, не пропуснаха да се издокарат с тоалети от последните колекции на най-известните модни брандове. Водещата тенденция определено може да се обедини под надслов „дупета на показ”. Ето и кои знаменитости изглеждаха най-стилно и направиха впечатление на критиците.

Бионсе

Бионсе се появи на червения килим в компанията на 4-годишната си дъщеря Блу Айви, която беше в стилна принцеска рокля с много тюл. Гордата мама пък бе заложила на истинско изобретение на изкуството, дело на Francesco Scognamiglio, щедро украсено с пера и полупрозрачна долна част.

Ким Кардашиян

Истината е, че риалити звездата пристигна на събитието почти гола, но пък разбираме желанието ѝ да покаже новата си стройна фигура. Ким бе заложила на черна мини рокля от полупрозрачна материя, точно като Бионсе, демонстрирайки изваяни крака. Щедро разголеното деколте пък бе подчертано със златно бижу и ефект „мокра коса”.

Ники Минаж

Има ли смисъл да ви казваме, че и пищната изпълнителка бе решила да заложи на полупрозрачна материя за тоалета си? Ники Минаж се появи в кобалтово синя рокля, дело на Bao Tranchi.

Амбър Роуз

Амбър бе една от наистина малкото знаменитости, които бяха заложили на тоалет от 2 части, при това с панталон. Стилният черен костюм бе допълнен от показващ се секси дантелен сутиен.

Хайди Клум

Както на всяко друго събитие, и на тези награди Хайди беше наистина неотразима и бързо се превърна в любимка на модната критика. Тя демонстрира съвършено оформените си крака в къса бродирана рокля.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама