Брадата прави чудеса - от задръстеняк в секси модел (снимки)


Брадата прави чудеса - от задръстеняк в секси модел (снимки)
Снимка: Instagram

Понякога дори един малък съвет може напълно да промени живота ви. Точно това се случило на Гуилем Пю - 21-годишен мъж с успешна кариера, но с доста лоши навици.

Когато неговият бръснар му предложил да си пусне брада, надали е подозирал до какво ще доведе това. След като той разбрал, че Пю свири във фолклорна група, му казал, че с брада ще изглежда по-автентично. Младият мъж не само решил да промени окосмяването по лицето си, но също и начина си на живот.

"По това време бях с наднормено тегло, тежах близо 130 кг, работех по 12 часа на ден, имах ниско самочувствие и бях измъчван от травми, заради което не тренирах. Бизнесът се развиваше добре, но реших, че трябва да се променя и отново да започна да водя здравословен начин на живот", каза Пю пред "Дейли Мейл".

Мъжът твърди, че да напусне работата, заради която е стоял седнал по 9-10 часа на ден, е най-доброто нещо за здравето му. Той отслабнал с 40 килограма, откакто започнал трансформацията си, която включва промяна на диетата му и спорт.

Нещата за него наистина започнали да вървят стремглаво нагоре, когато бил забелязан в Instagram от уелския шивач на мъжки костюми Натан Палмър. Той го ангажирал за няколко фотосесии за модната му марка. Сега Пю има договор с лондонската агенция за модели AMCK Models и работи с брандове като Vand, Diesel, Bud Light и козметичната марка за мъже на Дейвид Бекъм, House 99.

Той дори е бил в България, но тогава сме го пропуснали.

#TBT to sippin' a #GnT in Bulgaria last month ⌚️ @paul_hewitt #getanchored #paulhewitt

Публикация, споделена от Gwilym C Pugh (@gwilymcpugh) на

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама