Да изберем бижу според деколтето на дрехата


Да изберем бижу според деколтето на дрехата
Снимка: iStock/Guliver

Бижутата са едни от най-любимите ни аксесоари, които могат да направят дори най-скучната дреха интересна. Понякога да изберем правилното колие може да е трудно, защото трябва да знаем как да го съчетаем, така че да бъде прекрасен акцент към цялостната ни визия, а да не се губи.

Ризи

За ризи и рокли с яки носете колиета, които плътно обхващат врата с малък висящ елемент или масивни, които минават под яката. Вторият вариант е подходящ, ако дрехата ви няма допълнителна декорация (като жабо) в зоната на гърдите.

Обло деколте

Такова деколте разкрива голяма част от тялото, затова е подходящо да го запълнните с масивно колие от камъни.

Рокля без ръкави

Когато става въпрос за рокля без ръкави или топ, много стилно решение е да заложите на стегнато и тънко колие, което е по врата.

Поло

При блузи и рокли тип поло е подходящо да изберете дължа верижка с медальон или колие с няколко верижки.

V-образно деколте

Такова деколте има нужда от подобно колие с V-форма. Това може да включва монолитни медальони с триъгълна форма или колиета със няколко преплетени елемента.

Асиметрично колие

Най-често срещаният пример за асиметрично деколте са блуза или рокля с едно рамо. За да постигнете изискана и стилна визия, заложете на асиметрично колие или само на обици.

Деколте тип лодка

Деколтето тип лодка е вид широко деколте, което свършва при раменете. Когато носите такива рокли и блузи, заложете на дълги колиета и огърлици с мъниста.

Квадратно колие

Най-подходящи за такива деколтета са колиетата с квадрата или правоъгълна форма.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама