Дрехи, с които краката ви ще изглеждат по-дълги


Дрехи, с които краката ви ще изглеждат по-дълги
Снимка: iStock/Guliver

Ако искате по-закръглено дупе, може да направите стотици клекове. Ако искате по-големи гърди, може да си сложите силикон. Ако искате да имате по-дълги крака, не може да сторите нищо. Освен, разбира се, ако не създадете оптична илюзия с един от тези тоалета.

Носете един цвят от горе до долу

Монохромният тоалет създава издължена линия и автоматично ви кара да изглеждате по-висока. Това важи за почти всички цветове, но черното определено е предпочитано, тъй като ви прави и по-слаби.

Can never go wrong with black on black [link in bio] #ootd #ontheblog #blackonblack #taneshastyle

A post shared by Tanesha Awasthi (@girlwithcurves) on Apr 27, 2016 at 6:58pm PDT

Опитайте с късо яке

Тъй като якетата обикновено стигат до талията, по-късите варианти карат талията ви да изглежда малко по-висока, отколкото е. Най-добре комбинирайте с панталон с висока талия или с рокля с по-свободна кройка.

Комбинирайте обувките си с тена на тялото си 

Оптично издължете краката си, като заложите на обувки в цвета на кожата си. Телесните пантофки могат да са ви от полза, за да постигнете това, но за най-добър ефект ви препоръчваме да се насочите към високи токчета и сандали с малко каишки.

Заложете на висока талия

Основно правило за по-дълги крака: Изберете панталони с по-висока талия. Като се преструвате, че имате по-висока талия, краката ви изглеждат сякаш започват няколко сантиметра по-горе. Изберете модел с по-широко крачоли и разбира се го комбинирайте с токчета.

Съчетайте с къс топ

Вече споменахме колко са практични панталоните с висока талия, но за да удвоите ефекта, съчетайте с къс топ, който кара торса ви да изглежда по-къс, което от своя страна ще направи краката ви да изглеждат по-дълги.

Помислете за вертикални райета

Време е да се разделите с хоризонталните райета, тъй като вертикалните ще ви направят повече услуги, създавайки илюзията за по-дълги крака. Добавете към това висока талия и миди дължина и ще заприличате на модел.

"Through the night with the light from above" #redwhiteandblue #ootd

A post shared by Jacey Lenae Duprie (@damselindior) on Feb 10, 2017 at 4:51pm PST

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама