Дженифър Лопес показа моделите си за Джузепе Заноти


Дженифър Лопес показа моделите си за Джузепе Заноти
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес е голям почитател на обувките на високи токчета. Тя често може да бъде видяна на червения килим да разхожда модели на известни дизайнери, затова колаборацията й с Джузепе Заноти е дошла естествено за нея. 

Миналата седмица тя представи официално моделите си в Neiman Marcus Beverly Hills.

Чрез моделите си тя е искала да изрази своя личен стил. "Той е женствен, секси. Ако трябваше да направим колекция, която беше Джузепе за Дженифър Лопес и Дженифър Лопес за Джузепе, трябваше да има тези елементи", каза звездата в интервю за сп. People.

Колекцията й също така е много лична. Всички модели са кръстени на важни жени в нейния живот. "Просто исках да използвам всички имена от моето семейство. Моето семейство е моята стабилност - те са винаги до мен. А когато мислиш за обувки, мислиш за солидност, земност. Имаше връзка за мен. Затова взех имената на братовчедка ми Тиана, на сестрите ми Лесли, Линда, дъщеря ми Ема и всички останали, за да ги почета по този начин", каза 47-годишната певица. 

И говорейки за любимия си модел, тя сподели, че това е "Лесли", тъй като е най-секси, най-минималистичен, а цветът - розово с кристални детайли го прави много уникален. "Определено бих носила тези обувки много често." 

Тя носи модела "Лесли" на снимката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама