Джеръми Скот представи колекцията си MOSCHINO [tv] H&M


Джеръми Скот представи колекцията си MOSCHINO [tv] H&M
Снимка: H&M

За създаването на каталога към колекцията MOSCHINO [tv] H&M, неговияттворчески директор Джеръми Скот събира своето семейство и приятели, за да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на колекцията.

MOSCHINO [tv] H&M ще бъде налична в избрани магазини, както и онлайн на HM.com, от 8-ми ноември.

"Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO [tv] H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията", споделя Джеръми Скот, творчески директор на MOSCHINO.

"Харесва ми как Джеръми успява да улови духа на MOSCHINO [tv] H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е", казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Джеръми, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили.

Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO [tv] H&M въплъщава, с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Джеръми Скот за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Джеръми и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама