Джеръми Скот представи колекцията си MOSCHINO [tv] H&M

  • Джеръми Скот представи колекцията си MOSCHINO [tv] H&M
    Дата: Снимки: H&M
Дата: 11.10.2018 Снимки: H&M
Iwoman.bg

За създаването на каталога към колекцията MOSCHINO [tv] H&M, неговияттворчески директор Джеръми Скот събира своето семейство и приятели, за да покаже настроението, любовта и разнообразието, които са в сърцето на колекцията.

MOSCHINO [tv] H&M ще бъде налична в избрани магазини, както и онлайн на HM.com, от 8-ми ноември.

"Винаги, когато създавам дизайн мисля за приятелите си. The MOSCHINO [tv] H&M lookbook е като своеобразно парти, празнуваме забавлението, креативността и енергията на хората и колекцията", споделя Джеръми Скот, творчески директор на MOSCHINO.

"Харесва ми как Джеръми успява да улови духа на MOSCHINO [tv] H&M в каталога на колекцията. Това е шумна и забележителна колекция за всеки, който иска да сподели забавлението, независимо кой е и откъде е", казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант на H&M.

Каталогът е заснет и стилизиран с дългогодишните партньори на Джеръми, фотографът Маркъс Мам и стилистът Карлин Серф де Дадзили.

Пресъздавайки енергията, която MOSCHINO [tv] H&M въплъщава, с целия си поп-блясък, уличен стил и хумор, сред хората, които ни я показват, за пръв път, са Aquaria – победител в RuPaul’s Drag Race, сезон 10; Амая – близначките и инфлуенсърки Ая и Ами; Сакура Брейди – асистентът на Джеръми Скот за MOSCHINO и Пабло Олея – най-добрият приятел на Джеръми и оглавяващият глобалния отдел по PR и комуникации на MOSCHINO.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.