Ето защо звездите носят по-големи обувки на червения килим


Ето защо звездите носят по-големи обувки на червения килим
Снимка: iStock/Guliver

Някои от вас сигурно са забелязали, че някои звезди се появяват на червения килим, носейки обувки, които видимо са един размер по-големи. Защо? Ето и каква е причината.

Всъщност, много холивудски дами съзнателно избират да отидат на официално събитие, носейки токчета, които са прекалено дълги или широки за техния крак. Те просто знаят един прост трик: правейки това, те ще предотвратят подуването на краката и образуването на пришки.

Все пак, звездите трябва да носят обувки на високи токчета в продължение на часове, понякога цяла нощ, което най-вероятно ще накара краката им да се подуят. 

За да се предотврати появата на болка, дискомфорт и хронични проблеми на по-късен етап, популярните дами избират да носят обувки, които са поне с един размер по-големи. 

За да не се стигне до изваждане при ходене, стилистите просто поставят силиконови подложки в обувките. Този трик гарантира, че обувката приляга плътно, не спира кръвообръщението и не предизвиква подуване.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама