Гащеризоните, които изместиха дори роклите


Гащеризоните, които изместиха дори роклите
Снимка: iStock/Guliver

Всяка година се повтаря едно и също - преди да мигнеш, гащеризоните пак са на мода. И дори изместват роклите в ролята им на най-предпочитаната дреха за лятото. Моделите са толкова разнообразни, че можеш да имаш по един за всеки ден. От такива с широки крачоли, през съвсем прилепналите, които изяждат всичките ти форми на показ, та чак до такива с разголени елементи. За да се вдъхновиш да облечеш онзи гащеризон, който си купи наскоро, но не беше сигурна дали някога ще носиш, ние сме ти подбрали няколко от нашите любими визии за едно много стилно лято в града.

Светло синьо

Един от моделите, които несъмнено ни станаха фаворити, е именно гащеризон в пастелно синьо (все още е един от цветовете на сезона, така че го носи докато не е късно) с разкроени широки крачоли. Съчетан със семпъл бял колан и панделка на врата, а и връхна дреха с пух определено стои зашеметяващо.

Бял гащеризон с гол гръб

Бялото винаги е на мода, особено през лятото. Затова ти представяме бял гащеризон с гол гръб. Сложи масивно колие, съчетавайки семплия гащеризон с ефектното, и заложи на златни сандали. Това е перфектният outfit за всеки повод. Е, всъщност можеш да го носиш и без повод, де – сменяш сандалите с маратонки и voila.

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ МОДЕЛИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама