H&M подкрепя ЛГБТИ равенството с капсулна колекция


H&M подкрепя ЛГБТИ равенството с капсулна колекция
Снимка: H&M

H&M празнува правото на всеки да обича когото поиска и продължава своята непоколебима подкрепа към ЛГБТИ равенство чрез капсулната си колекция Love For All за жени, мъже и интерсексуални.

Колекцията изразява своята подкрепа с разнообразие от тениски със слогани, дрехи, вдъхновени от спорта, и забавни аксесоари, а 10% от продажната цена на артикулите ще бъде дарена на кампанията UN Free & Equal.

Колекцията е налична в избрани магазини по целия свят и на hm.com от 30 май.

"С тази пъстра колекция искаме да създадем едно определено настроение – жизнено, радостно и заявяващо открита позиция. Тя дава достатъчно възможности за съчетаване и стилизиране, което от своя страна засилва посланието на H&M за равенство. Всеки може да намери своята любима дреха или аксесоари да я носи със самочувствие", казва Емили Бьоркехайм, главен дизайнер Divided в H&M.

Капсулната колекция включва топове и тениски с графични принтове, отбелязващи празника на различията, равенството и шествието на гордостта чрез емблематичната дъга и нейните цветове. Силуетите са разнообразни и варират от по-разкроени и изрязани до вталени и обгръщащи тялото, както и спортни. Всички те ни напомнят за един добре познат ретро стил, който е адаптиран и модернизиран старателно в колекцията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама