Как да носим гащеризон това лято?


Как да носим гащеризон това лято?

Надали има момиче, което да не е наясно, че гащеризоните отново са на мода. Истината е, че те са изключително интересни, но могат да бъдат и „нож с две остриета“ като избор за дреха. Когато избираме гащеризон, е много важно да се съобразим с два ключови фактора като модел и материя, за да се чувстваме напълно комфортно и да не рискуваме да изглеждаме по-пълни, отколкото сме в действителност.

Класическият дънков гащеризон в нова роля

Дънковите гащеризони, които бяха модерни преди десетина година, отново се връщат на мода, доказвайки че всичко ново е добре забравено старо. С малката разлика, че кройката на емблематичната дреха е доста различна. За дъждовните дни, които напоследък преобладават, можете да заложите на скини крачоли, съчетани с някой семпъл топ.

Вместо рокля

Всички обичаме летните рокли, които могат да ви „приведат във вид“ само с едно бързо движение – без излишни копчета, ципове и колани. Е, можете да получите комфорта на тази дреха и да изглеждате доста по-различно. Целият дънков гашеризон е също толкова практичен и стилен.

Романтични гащеризони с флорални мотиви

Нима има нещо по-нежно и свежо за летния сезон от флоралните мотиви? Гащеризоните също могат да бъдат включени в този тренд, при това доста успешно. Единственото условие е да внимавате с модела, който избирате, защото в един прекрасен момент може да се окаже, че задните ни части изглеждат двойно по-големи само защото моделът, който сме избрали, е с висока талия и стесняващи се крачоли.

Гащеризон за официални поводи

Да, точно така – тази мултифункционална дреха може да се носи дори и на официални събития! Вече доста звезди се появиха пременени по този начин на червения килим.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама