Как да се обличаме като французойките


Как да се обличаме като французойките
Снимка: iStock/Guliver

Всеки знае, че френските жени са символ на елегантност и красота. И не става въпрос за скъпи брандове. Те са изключително добри в комбинирането на семпли дрехи и в създаването на техен собствен уникален стил: който е изискан и напълно женствен.

Днес решихме да отворим техния гардероб и да разберем какво точно трябва да носим, за да се чувстваме като истински парижанки.

Дънки

Французойките не държат на марките. Те обръщат внимание на семплостта и качеството. За пример, изчистени дънки могат да изглеждат чудесно, ако ги комбинирате с блуза от естествена материя или пуловер.

Черно палто

Черното е вечна класика, която винаги е подходяща. Френските жени имат специално предпрочитание към черни палта. Не е чудно, защото те се съчетават с всичко и правят визията по-елегантна.

Чанти

Иронично, парижанките не обичат да харчат много пари за дрехи. Чантите са единственият им скъп аксесоар в гардероба им. Да носиш фалшива чанта се смята за непростимо, защото тя е символ на престиж.

Балеринки

Чифт балеринки могат да бъдат открити в гардероба на всяка французойка. Практични и удобни, те могат да се комбинират с почти всеки тоалет. 

Копринено шалче

Този аксесоар никога не излиза от мода. Може да комбинирате копринено шалче с всичко - всичко зависи от вкуса и фантазията ви. Може да се превърне в ярък детайл от визията ви.

Свободна блуза

Бяла или пастелна свободна риза може да изглежда много женствено и да създаде бохемско излъчване. Може да пъхнете риза в пола или панталон или да я носите отгоре. Комбинирате се перфектно с обувки на висок ток и обемни аксесоари.

Дълго тренч палто

Парижанките просто обожават тренч палтата и ги носят почти цяла година. Те го комбинират с панталони, дънки, рокли... с всичко!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама