Какво разкрива зимното ви яке за вас


Какво разкрива зимното ви яке за вас
Снимка: Instagram

Независимо дали ви харесва, или не, сезонът на дебелите якета и палта няма намерение да си тръгва през следващите няколко месеца. За да разведрим настроението, докато колективно замръзваме, нека разберем поне какво за издава нас изборът ни на връхни дрехи.

Тип „teddy bear”: Обичате да следвате модните тенденции в Instagram

Вие вероятно сте от онези супер същества, които са научили да се гримират и да си правят прически, гледайки уроци в YouTube. Социалните мрежи за вас са нещо повече от убиване на свободното време, а по-скоро вдъхновение.

Тип „Канадка“: Залагате на комфорта и не ви пука какво казва това за вас

Разбира се, всеки трети човек, който видите на улицата, носи същото палто, но какво от това? Точно когато започвате да се притеснявате дали не сте сбъркали, се сещате, че хич не ви интересува какво биха си помислили другите.

Елегантно палто: Стилът е над всичко, дори и над температурите!

Може би тайничко си мечтаете да разхождате готиния си тренч в Лондон. Вие сте фенове на „капсулния гардероб“, който е неподлвастен на времето. Не се интересувате от стила на нито една блогърка, а по-скоро черпите идеи от вечните визии на Одри Хепбърн и Грейс Кели.

Голяма пухенка: Вие определено сте „душата на компанията“

Вие сте истински ценител на модата, но не позволяте на никого да се бърка в личния ви стил. Обичате да съчетавате цветове, форми и текстури. Вероярно майка ви поне два пъти годишно ви пита дали може да изхвърли купчините от Teen Vogue, събрани в старата ви спалня.

Кожено рокерско яке: Стараете се да не се харесвате твърде много на хората

Пиете кафето си черно, дори и да го предпочитате с мляко и сладко, и имате любима художествена галерия. Отдава ви се да постигате визията на „лошо момиче“ с лекота и защо да не го направите, ако това ще държи досадниците далеч от вас?

Шушляково овърсайз: Толкова мразите зимата, че изобщо не ви пука какво сте облекли

Жените, които залагат на този тип якета, просто искат да им е топло! По принцип биха се завили и с одеалото от дивана, но за момента шушляковите овърсайз якета предлагат повече възможности. Изобщо не им пука как изглеждат, защото чакат пролетта, за да се развихрят.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама