Кейт Мидълтън облече костюм на български дизайнер


Кейт Мидълтън облече костюм на български дизайнер
Снимка: Getty Images/Guliver

Кейт Мидълтън винаги се е откроявала с безупречния си стил. Затова не беше изненада, когато световните медии и модни издания коментираха зашеметяващия тоалет на херцогинята по време на благотворително събитие в Лондон. Оказва се обаче, че елегантният костюм е дело на български дизайнер.

Стилната дреха предизвиква огромен интерес в средите на аристократите и влиза в социалните мрежи, а лично херцогинята споделя снимки в новия си костюм. Тоалетът, издържан в стила на 50-те и 60-те години на миналия век, е изработен от щуменския талантлив дизайнер Петър Петров.

Цялата суматоха около костюма ала Джаки Кенеди донесе за автора Петър Петров много суперлативи, а брандът "Епонин" получи над сто моментални поръчки, всяка от която на цена между 4000 и 5000 паунда.

От 2011 г. той работи за луксозната марка облекла "Епонин", клиентите на която са известни особи от цял свят. Vogue също коментира, че в костюма на българина херцогинята на Кеймбридж е в безупречна визия, а някои дори я сравняват с Джаки Кенеди. Започва като крояч в родния си град, а след две години става моден дизайнер, който прави първите си колекции във Варна. С приза "Моден дизайнер" преди 10 години заминава за Лондон.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама