Класически холивудски блясък и малко цвят на наградите "Оскар"


Класически холивудски блясък и малко цвят на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images/Guliver

90-ата церемония по връчване на златните статуетки на американската киноакадемия се проведе тази вечер в Холивудския "Долби тиътър". Макар да се очакваше червеният килим отново да потъне в черно в знак на солидарност към жертвите на сексуалния тормоз, почти всички звезди се бяха спрели на цветни тоалети. Ето и кои красавици се отличиха като модни отличници и кои не се представиха особено престижно.

Прекрасната Дженифър Лорънс бе избрала копринена рокля в "черно злато" от новата колекция на Dior. 27-годишната актриса бе допълнила елегантния тоалет с едри вълни в косата, коралово червило и традиционен грим тип "котешко око".

Чаровната брюнетка Сандра Бълок явно е имала подобна цветова схема в главата си, защото също се появи в елегантна рокля в черно и златно, дело на Louis Vuitton. Прическата ѝ беше доста семпла, а свързващият елемент във визията определено бе клъчът.

Черната пантера Лупита Ньонго завъртя главите на всички присъстващи с удивителния си избор от Atelier Versace. 35-годишната актриса също не изневери на стила "Златен Холивуд" и беше в "дрескода” на Дженифър Лорънс и Сандра Бълок. Гримът З беше семпъл, за разлика от златните аксесоари в косата, които допълваха съвършено бляскавата визия.

Номинираната за "Оскар" австралийка Марго Роби също се отличи с моден усет! Ослепителната златокоска се бе спряла на рокля с корсет от две части, дело на Chanel Haute Couture. Изглежда, че звездите тази година не са придирчиви към прическите си, защото и Марго се бе появила в стила на Дженифър Лорънс – с вълни в косата.

Две актриси пък се довериха на синята гама – Никол Кидман и Дженифър Гарнър. Австралийската красавица блестеше в драматична тъмно синя рокля на Armani Prive, докато Дженифър Гарнър бе заложила на феерична визия, благодарение на Atelier Versace.

Една от най-големите "стилни" изненади на събитието бе Салма Хайек, която винаги е демонстрирала безупречен външен вид. За съжаление, тази година модните критици определиха визията ѝ като "лилаво бедствие".

Ема Стоун също ни остави в леко недоумение, избирайки костюм на Louis Vuitton за събитието, "украсен" с цикламена панделка.

 

ЕТО И ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама