Къси панталонки според фигурата


Къси панталонки според фигурата
Снимка: iStock/Guliver

През лятото едно от най-удобните и практични облекла са късите панталонки. Преди смятахме, че те са подходящи само за дамите с хубави и слаби крака, но всъщност всяка една от нас може да ги носи, ако знае кой точно модел отива на фигурата й.

Ако имате права, мъжка фигура - свободни, плисирани панталонки 

Целта тук е да създадете извивки и може да постигнете това, като изберете по-широки панталонки или с някакъв тип плисета, които добавят обем към слабите ви бедра. 

{today on the blog} #ootd #silkshorts #periwinkle #ysl

A post shared by With Love From Kat (@kattanita) on Jun 17, 2014 at 9:42am PDT

Ако имате фигура тип пясъчен часовник - панталонки с висока талия и колан

Когато имате такива пропорции, трябва да подчертаете натуралните си форми. Акцентирайте върху тънката си талия с помощта на къси панталонки, които имат някакъв детайл в горната част - коланът върши идеална работа. Дължината до голяма степен зависи от вас, но най-добре се придържайте към по-свободен силует. За да подчертаете още повече талията си, блузата ви трябва да е загащена.

B L U E // Monochromatic look plus an amazing trip I'm about to take 👉🏽www.stylemegrasie.com // #ontheblog

A post shared by GRASIE MERCEDES (@grasiemercedes) on Apr 25, 2016 at 7:51am PDT

Ако имате фигура тип ябълка - опитайте бойфренд панталонки

Когато проблемната ви зона е талията, потърсете по-свободен модел с някакъв детайл в долната половина, който да отвлича погледа от по-широката ви средна част.

Aко имате фигура тип круша - заложете на разширяващи се панталонки

Мислете за този стил като късата версия на миди полата - подходящият силует за дами с крушовидна фигура. Панталонките ви трябва да имат по-висока талия, да се перфектно скроени и да се разширяват надолу. Всичко се свежда до баланса - избирайки по-обемни панталонки в долната част прикривате по-широките си бедра и по-голямото дупе. За още по-голям ефект - загащете блузата си в тях.

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on Jul 19, 2013 at 12:04pm PDT

Ако сте ниска - изберете къси панталонки

Ако сте нисичка, вашите панталонки също трябва да са къси. Показването на повече плът създава илюзията за по-дълги крака. Също така се придържайте към модели с по-свободна кройка, тъй като късо и тясно е малко в повече.

In a field of love! ❤️ wearing @thejetsetdiaries top + @tularosalabel shorts from @revolveclothing #revolveinthehamptons

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on Jul 13, 2015 at 11:43am PDT

Aко сте висока - опитайте бермуди

Това не е много популярна опция, но определено трябва пробвате. Макар че тази дължина може да изглежда странно при по-ниски момичета, тези с дълги крака спокойно могат да носят бермуди и да бъдат стилни. Ключът е в това да изберете модел, който е по-прибран, и да го комбинирате с ниски обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама