MaxMaraGram City Garden - пролетен оазис насред снега


MaxMaraGram City Garden - пролетен оазис насред снега
Снимка: Max Mara

Първа пролет ни изненада със сняг, типично за характера на март – непредсказуем и неуморен. И докато тя пръскаше нежни снежинки навън, ние намерихме луксозен оазис, разцъфнала градина в сърцето на града – в бутика на Max Mara.

В нея специални гости осъществиха копнежите си да се докоснат наистина до дългочаканата пролет и вдигнаха тост за нея. Тя пристигна с колекция ревю на Max Mara, представляваща прецизно подбран гардероб за дамите с хедонистични нужди.

С възторжени усмивки те се запознаха със семплите и изчистени силуети, с палитрата от цветове, сведена до сиво, черно и бяло, с материите, в които често присъства органза като чрез прозрачността й се подчертават всички слоеве на аутфита – напомнящ играта на лятното слънце със сенките върху градската архитектура.

Гостите бяха очаровани от приглушената елегантност на визиите в пясъчни тонове и от моделите от линията с новия лого десен с оригиналния елегантен шрифт на бранд логото на Max Mara от 50-те - MaxMaraGram.

Пролетното парти бе изпълнено с аромат на цветя, а всяка дама, присъстваща на събитието получи комплимент – красив букет, с момент на изненада – тя можеше да го създаде сама от фантастична селекция с цветове. Именно той се превърна и в достойно допълнение към бледоморавите деликатни флорални десени част от колекцията.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама