Модел по бански на 61? Да, възможно е


Модел по бански на 61? Да, възможно е

Рекламите за бански обикновено са супер сексуални, но както може да видите от тези прекрасни снимки, те не трябва да бъдат. Нито пък да включват млади жени, както доказва Ясмина Роси. Трудно е да повярваме, но моделът, визуален артист и фотограф е всъщност на 61 години.

Тези снимки са част от колаборация между онлайн магазина The Dreslyn и марката за бельо Land of Women.

Според Брук Тейлър Корсия, основателката на Dreslyn, целта на колекцията е била да се отдалечи от хипер-сексуалните визии на съществуващите линии за бански.

Тя решила да избере Роси, тъй като "Това е жена, която излъчва здраве и жизненост. Тя е уверена, визуален артист и се грижи за себе си. Нашата линия е за човека, който знае как да живее добре и да пътува, а също така има интелигентност и самочувствие, като позволява това да се покаже."

Но как Роси изглежда толкова добре на 61?

"Няма голяма тайна. Всичко, което някога съм правила, беше да ям органичка храна още преди да стане модерно", каза преди време пред Sunday Times.

"Мажа си тялото с олио. Слагам рапично масло върху косата си. Правя си скраб на тялото всяка седмица със зехтин и захар, а също така ям по едно авокадо ден, органично месо и риба."

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама