Модни съвети за заети мами


Модни съвети за заети мами
Снимка: iStock/Guliver

Трябва да закарате детето си на балет, да съберете играчките на сина си, които са из цялата къща и да направите вечеря. Когато си майка, има толкова много предизвикателства, с които трябва да се справяш, сред които не е да мислиш какво да облечеш. Затова днес ви предлагаме няколко съвета как да бъдете стилни, когато сте мама на пълен работен ден.

Изберете по-удобна версия на любимите си дрехи

Когато сте майка, на първо място трябва да мислите за комфорт, все пак имате малко човече, след което трябва да тичате. Но това не означава да превръщате анцуга в свои първи приятел. Вместо това заменете скини дънките с по-свободни панталони или тип кюлоти, които са супер модерни тази година.

Заложете на семплост

Вашият мозък има по-добри неща, за които да мисли, отколкото как да комбинирате дрехите си. Спестете си време, като избирате изчистени дрехи, които лесно се съчетават една с друга.

Купувайте в неутрални цветове

Докато си говорим за изчистеност, ви съветваме да купувате дрехи в неутрални цветове като бежово, бяло, кафяво, тъмно синьо и черно. Много по-лесно ще ви е да ги съчетавате с аксесоари, отколкото ако се спрете на ярки нюанси.

Спортна визия по правилния начин

Спортните дрехи са модерни, но трябва да знаете как да ги носите правилно, защото има разлика между небрежно и сякаш сте забравили да се погледнете в огледалото, преди да излезете от вкъщи.

Знайте силата на аксесоарите

Не мислете, че може да носите открояващи се бижута единствено, когато имате специален повод. Всъщност е важно да залагате на аксесоари в ежедневието, тъй като те допълват визията ви идеално, ако сте се спрели не нещо изчистено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама